Βιβλίο για …
23
Μάρτιος
2019
kostos
Κόστος
xronos
Χρόνος
diskolia
Δυσκολία

Βιβλίο για …

πεταλούδες φυσικά !!!

Ένα υπέροχο μοναδικό βιβλίο που είναι ακόμα και για μικρά χεράκια αφού υπάρχει έκδοση με σκληρές σελίδες !!! Κλασσικός αγαπημένος συγγραφέας με μοναδική εικονογράφηση γεμάτη χρώματα που σε παραπέμπει κατευθείαν στα δικά του βιβλία !!!

 

Μια κάμπια πολύ πεινασμένη 

Eric Carle 

 

Ένα βιβλίο που εκτός από την ανάγνωση του και την απόλαυση που αυτή προσφέρει μπορούμε να ακούσουμε και την αφήγηση από τον ίδιο το συγγραφέα !!! Για μένα αυτό ήταν το κριτήριο που με έκανε να επιλέξω την έκδοση στα αγγλικά που περιέχει μαλακές σελίδες αλλά και cd !!!

 

Αν θέλουμε για δραστηριότητες φιλαναγνωσίας υπάρχουν άπειρες αφού είναι από τα βιβλία που έχει περισσότερες ιδέες στο ίντερνετ από οποιοδήποτε άλλο . Εγώ απλά θα αναφέρω προς τα που μπορούμε να κατευθυνθούμε . Ο κύκλος ζωής της πεταλούδας είναι από το πιο γνωστά , καθώς επίσης οι μέρες της εβδομάδας αλλά και η υγιεινή διατροφή . Εκτός όμως όλων αυτών θεωρώ ότι είναι ένα βιβλίο εξαιρετικό και για πρώτη προσέγγιση με τα αγγλικά αλλά και προσέγγιση των προηγούμενων θεμάτων ( μέρες εβδομάδας , φρούτα , φαγητά , υγιεινή διατροφή ) που αναφέραμε στη γλώσσα αυτή .

 

Προτείνετε από τον εκδοτικό για ηλικίες 3+ . Επειδή έχει μικρό κείμενο σκληρές σελίδες για να είμαι ειλικρινής εγώ θα πρότεινα ανάλογα το παιδί και την αναγνωστική του ικανότητα να δοκιμάζατε και πιο νωρίς .

 

 

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου 

Οι εικόνες αυτού του βιβλίου είναι αναγνωρίσιμες από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο σε όλο τον πλανήτη .  Ο περίφημος εικονογράφος και παραμυθάς αφηγείται με τον δικό του μοναδικό τρόπο ένα από τα μικρά θαύματα που συμβαίνουν γύρω μας . Η τελευταία εικόνα ολοκληρώνει , μέσα σε μια έκρηξη χρωμάτων , την αφήγηση για τη μεταμόρφωση της κάμπιας σε πεταλούδα , υμνώντας την ομορφιά και τη μαγεία της Φύσης .