Ένα υπέροχο
05
Ιούλιος
2019
kostos
Κόστος
xronos
Χρόνος
diskolia
Δυσκολία

Ένα υπέροχο

βιβλίο!!!

 

Ένα υπέροχο βιβλίο για γονείς με παιδιά από  ενός έτους μέχρι πέντε ετών . Διαβάστε το… θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τις συμπεριφορές του παιδιού σας , να βρείτε τρόπους να χειριστείτε διάφορες καταστάσεις ώστε να επικοινωνείτε με το παιδί σας . Ένας οδηγός στον οποίο μπορείτε να ανατρέχετε οποιαδήποτε στιγμή νιώσετε την ανάγκη αφού είναι χωρισμένο ανά ηλικία . Διαβάζετε εύκολα και έχει σκίτσα που βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση μέσω παραδειγμάτων .

 

 

 

Τα δοκίμασα όλα

Συγγραφέας Ιζαμπέλ Φιλιοζά

Εκδόσεις Ενάλιος

 

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

«Τα δοκίμασα ΟΛΑ!» . Οι νέοι γονείς απελπίζονται μπροστά στις υπερβολές των παιδιών τους . Έχουν την τάση να ερμηνεύουν τις υπερβολικές ή εκνευριστικές συμπεριφορές τους ως δυστροπία, κακό χαρακτήρα ή αυθάδεια. Άλλοι πάλι γονείς αισθάνονται ένοχοι για τις συμπεριφορές αυτές και ψάχνουν να βρουν τα τραύματα των παιδιών τους. Αν, όμως, οι αιτίες είναι διαφορετικές; Πρόσφατες έρευνες της νευροφυσιολογίας και της πειραματικής ψυχολογίας ρίχνουν νέο φως σε αυτές τις απελπιστικές συμπεριφορές.

Σκίτσα που μιλούν σε όλους, επιστημονικές αλήθειες για την καλύτερη κατανόηση και νέες οδηγίες για συγκεκριμένες δράσεις ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Είστε έτοιμη/-ος να αμφισβητήσετε συγκεκριμένες συνήθειες, πεποιθήσεις, ακόμη και βεβαιότητές σας;