Πάρκο  Ανδρέα Παπανδρέου …
23
Ιούλιος
2019
kostos
Κόστος
xronos
Χρόνος
diskolia
Δυσκολία

Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου …

στη Νέα Ερυθραία !!!

Ένα υπέροχο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και όχι μόνο !!! Υπέροχες εγκαταστάσεις που προσφέρουν ποικιλία δραστηριοτήτων σε ένα μεγάλο ηλικιακό εύρος !!!

Αξίζει να το επισκεφτείτε !!!

Λοιπόν αρχικά δίνει τη δυνατότητα στα μεγαλύτερα παιδιά να έρθουν σε επαφή με την κυκλοφοριακή αγωγή και να τη γνωρίσουν με βιωματικό τρόπο προχωρώντας στις εγκαταστάσεις του με ποδήλατο ή πατίνι . Στο χώρο με τα σήματα κυκλοφορίας και τους δρόμους για τα παιδιά έχει ένα κιόσκι για να καθίσουν οι συνοδοί αλλά και κερκίδες επίσης που μπορείς να καθίσεις και να έχεις οπτική επαφή υπό σκιά .

Επίσης δίπλα ακριβώς υπάρχουν κούνιες σε άριστη κατάσταση με πολυ ωραία παιχνίδια . Υπάρχει καφετέρια αν θέλετε είτε να καθίσετε είτε να πάρετε κάτι στο χέρι και να ακολουθήσετε τα παιδιά . Προσφέρεται μεγάλη ελευθερία κινήσεων για τα παιδιά σε ένα μεγάλο πάρκο με διάφορες εγκαταστάσεις παιχνιδιών αλλά και ελεύθερα μπορούν τα ίδια να βρουν κάτι να ασχοληθούν !!! Ενθουσιάστηκα πραγματικά με το πάρκο τόσο εγώ όσο και η 3.5 ετών κόρη μου !!! Το μόνο που θα έβαζα στα αρνητικά θα ήταν αν έχεις δυο παιδιά διαφορετικής ηλικίας είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μπορεί ένας άνθρωπος να έχει οπτική επαφή αν θέλουν να πάνε σε διαφορετικό μέρος !!!

Νομίζω όμως αρκετά είπα ας αφήσω να μιλήσουν οι φωτογραφίες όσες μπόρεσα να βγάλω γιατί είχε αρκετό κόσμο !!!