Μουσικοτεχνείο !!!
20
Μάιος
2018
kostos
Κόστος
xronos
Χρόνος
diskolia
Δυσκολία

Μουσικοτεχνείο !!!

Ένας εξαιρετικός χώρος για παιδιά αλλά και μεγάλους !!!

Επισκεφτήκαμε και σας προτείνουμε έναν εξαιρετικό χώρο , φιλόξενο με ανθρώπους που η αγάπη τους για το αντικείμενο τους φαίνεται μέσα από τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν , το πρόγραμμά τους και τη διαρκή ενημέρωση πάνω σε αυτό που κάνουν . Καινοτόμα προγράμματα ,μουσικοκινητική , θεατρικό παιχνίδι , εκδηλώσεις Messy play … ακολουθήστε τους , μάθετε για τα προγράμματά τους και αν δυστυχώς βρίσκεστε μακριά όπως και εμείς λάβετε μέρος στις εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου είτε εποχικές είτε messy play !!! Αυτό το Σαββατοκύριακο ανέπτυξαν δραστηριότητα messy play με πηλό … οργάνωση , οικειότητα , φιλοξενία , ενεργοποίηση όλων των αισθήσεων , παιχνίδι , γέλιο , χαρά , φαντασία , ερεθίσματα είναι μόνο λίγες από τις λέξεις που θα μπορούσαν να περιγράψουν αυτό που βιώσαμε !!!

Καλύτερα θα μιλήσει το φωτογραφικό υλικό …

 

Ο κόσμος μέσα από το λερωμένο παντελόνι μου…

μας έδωσαν και δώρο φεύγοντας … σφραγίδα από πηλό με το αρχικό του ονόματος

( ανυπομονώ να τη χρησιμοποιήσω… )…

και μας έδωσαν μέχρι και χαρτί με πληροφορίες για τον πηλό!!!

Φυσικά έχουν προνοήσει για όλα και υπάρχει μέχρι και χώρος αναμονής ειδικά προσαρμοσμένος στις ηλικιακές ανάγκες των επισκεπτών…

αδυνατώ να καταλάβω πως πείθω το παιδί μου (… και τον εαυτό μου… ) κάθε φορά να φύγουμε…

Βέβαια πριν φύγουμε ρίξαμε κλεφτές ματιές στην αίθουσα…

Μαζεύουν ή παίζουν ;;;!! … ότι και να κάνουν το κάνουν με χαμόγελο και αυτό για μένα είναι ευτυχία… και το μεταδίδουν !!!

Σας ευχαριστούμε!!!