Παιδική Βιβλιοθήκη Μίμης Βασιλόπουλος Δήμου Χαλανδρίου
04
Μάιος
2018
kostos
Κόστος
xronos
Χρόνος
diskolia
Δυσκολία

Παιδική Βιβλιοθήκη Μίμης Βασιλόπουλος Δήμου Χαλανδρίου

Βιβλία , δραστηριότητες , φύση .... όλα μαζί!!!!

Μια συχνή επιλογή για βόλτα με την κόρη μου είναι η δημοτική παιδική βιβλιοθήκη.

Ένας χώρος μαγικός μαγευτικός που αξίζει να επισκεφτείς ακόμα και αν δεν ανήκεις στο συγκεκριμένο δήμο!!! Προσφέρει ποικιλία ερεθισμάτων και φροντίζει ώστε να προσελκύσει το κοινό του σεβόμενο την ανάπτυξη και την ηλικία του .Τέλος βρίσκεται σε έναν χώρο μέσα στα δέντρα αν και πάνω σε κεντρικό δρόμο .

 

 

 

Είναι ένας χώρος ευχάριστος για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους . Έχει μεγάλη ποικιλία παιδικών βιβλίων που συνεχώς ανανεώνουν . Μέσα εργάζονται ευχάριστοι και ευγενικοί άνθρωποι που πάντα έχουν ένα χαμόγελο και μια γλυκιά κουβέντα για τους μικρούς επισκέπτες . Επιπλέον ο επάνω χώρος είναι εξοπλισμένος και με χαρτιά , πίνακα , υλικά ζωγραφικής ώστε οι λιλιπούτειοι φίλοι να βρουν την ενασχόληση που τους αρέσει με σεβασμό στην ανάπτυξή τους . Έχει μικρά καρεκλάκια αλλά και μαξιλάρια .

Ανεβαίνοντας στον επάνω όροφο , ο οποίος αφορά μικρότερες ηλικίες , θα βρείτε και βιβλία για…

μεγάλους!!! Γιατί όλοι χρειάζονται το βιβλίο τους!!!

Ο κάτω όροφος φιλοξενεί βιβλία για μεγαλύτερες ηλικίες αλλά και ξενόγλωσσα παιδικά !!! Επίσης έχουν βιβλία με κατασκευές αλλά και δραστηριότητες!!!

Παντού γύρω βλέπεις κατασκευές και πινελιές από μικρά χεράκια που έχουν χειροτεχνήσει αφού πυκνά συχνά διοργανώνουν δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες !!! Ακολουθήστε τους!!!!

Τέλος όταν τα παιδιά έχουν χορτάσει ερεθίσματα …. υπάρχει ο εξωτερικός χώρος της βιβλιοθήκης…. μια όαση μέσα στο πράσινο…. δεν έχει τύχει να πάμε με την κόρη μου και να μην παίξει και στον εξωτερικό χώρο προτού φύγουμε !!!!