Καλησπέρα σας !!! Είμαι η Μπία , έχω πτυχίο παιδαγωγού προσχολικής ηλικίας και έχω εργαστεί μια δεκαετία σε ιδιωτικό κέντρο προσχολικής αγωγής στο τμήμα των Προνηπίων . Ακόμη έχω οργανώσει δράσεις φιλαναγνωσίας στην παιδική βιβλιοθήκη του Δήμου Χαλανδρίου «Μίμης Βασιλόπουλος» .

Μου αρέσει να επιμορφώνομαι σχετικά με το αντικείμενο μου και για το λόγο αυτό παρακολουθώ διάφορα σεμινάρια . Έχω παρακολουθήσει το σεμινάριο «Τέχνη και Παιδί»  στο Ροδάκινο – Εργαστήριο Συστημικής Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής και το σεμινάριο   «Το θεατρικό παιχνίδι στην προσχολική και εκπαίδευση»    στο Θέατρο Ημέρας . Επίσης το σεμινάριο με τίτλο «Ασκήσεις Mindfulness για παιδιά στην τάξη ή στην ομάδα» στο Psychopedia καθώς και το Εργαστήριο του Αποτελεσματικού Γονέα . Πέρσι παρακολούθησα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών  το επιμορφωτικό πρόγραμμα εξ αποστάσεως «Βιβλίο και Παιδί : Το Βιβλίο ως Εργαλείο Ανάπτυξης» . Φέτος παρακολουθώ το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Θεραπεία Μέσω Τέχνης με έμφαση τα Εικαστικά» του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το πιστοποιητικό εξειδικευμένης επιμόρφωσης «Κλινική Ψυχολογία παιδιού και εφήβου» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών .

Ακόμη έχω σπουδάσει fashion styling και μακιγιάζ . Τέλος έχω παρακολουθήσει το σεμινάριο «HTML 5 και JavaScript: Τα Πρώτα Βήματα στο Web Development» στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών .

Είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια γονέων από την Attachment Parenting και συνεργάτης της APH .

Έχω περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις στην Ελληνική Mensa  , ενώ υπήρξα και μέλος της για δυο χρονιές .

Το 2015 γέννησα την πρώτη μου κόρη και θέλησα να την ακολουθήσω σε αυτό το μαγικό ταξίδι μένοντας σπίτι μαζί της . Το 2018 η ανάγκη μου για δημιουργία με οδήγησε να φτιάξω αυτή εδώ την ιστοσελίδα με δραστηριότητες για παιδιά . Παράλληλα ανέβασα σχετικές σελίδες στο facebook , Instagram , pinterest τις οποίες και διαχειρίζομαι . Τελευταία προσθήκη το κανάλι στο youtube στο οποίο μπορείτε να βρείτε βίντεο μικρής διάρκειας που απευθύνονται σε παιδιά με στόχο την αλληλεπίδραση αλλά και τους φροντιστές δίνοντας τους ιδέες για δημιουργικές δραστηριότητες . Ακόμα έχω φτιάξει βίντεο με μικρές ιστορίες για παιδιά όπως την ιστορία του Κορωνοϊού και μια ιστορία γεμάτη συναισθήματα . Το όνομα της σελίδας μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν homade.gr  ενώ πλέον προσαρμοσμένο καλύτερα σε ότι πρεσβεύει με ένα όνομα που αντιπροσωπεύει όλα όσα είναι μέσα από μια λέξη … παιδί …  beachild.gr λοιπόν για να παραμείνουμε παιδιά , για να αφήσουμε τα παιδιά μας να είναι παιδιά , γιατί το νιώθω και αυτό σαν ένα δικό μου παιδί !!!

Στον ελεύθερο χρόνο μου διαβάζω βιβλία , ράβω και  μαγειρεύω